NIO Livrare & Retur

În prezent, curierii noștri livrează 95% din colete în intervalul de timp anticipat, totuși, ocazional, o întârziere de până la 5 zile lucrătoare poate afecta livrarea coletului.

Dacă comanda dumneavoastră nu a sosit în ziua estimată și ați primit e-mailul de confirmare a expedierii, comanda dumneavoastră este în livrare și poate fi urmărită pe website-ul firmei de curierat.

În prezent onorăm comenzile 5 zile pe săptămână, de luni până vineri, excluzând sărbătorile legale. Livrarea comenzilor expediate este disponibilă de asemenea de luni până vineri. 

Opțiuni de livrare
În prezent oferim o singură opțiune de livrare, partenerul nostru în acest sens fiind Fan Courier.
Clienții pot solicita ca un pachet să fie returnat către NIO, însă va fi necesară achitarea taxei de livrare.

Termenul stabilit de legislația română în vigoare pentru dreptul de retragere dintr-un contract la distanță este de 14 zile calendaristice.

Astfel, pot fi returnate produsele, fără explicații, în termen de 14 zile de la data primitii coletului.
Produsele comandate cor fi returnate în aceeși stare în care v-au fost livrate, sigilate și având aceeasi etichetă atașată, ambalajul original însoțit de toate documentele de livrare care l-au însoțit.


Pentru a-ți exercita dreptul de retur trebuie să ne informezi, prin transmiterea unui e-mail la adresa info@niococktails.ro