Delicious Pre-made Cocktails for Entertainment

Cocktailuri delicioase gata de savurat pentru nunți, petreceri corporate și alte evenimente private.

Organizează-ți Evenimentul cu Cocktailurile noastre Premiate

Dacă găzduiți sau organizați un eveniment, căutați o modalitate simplă de a spori instantaneu plăcerea invitaților dumneavoastră. Lăsați-ne să ducem evenimentul dumneavoastră la următorul nivel cu meniul nostru extins de peste 20 de cocktailuri alcoolice și non-alcoolice premiate. Cocktailurile noastre gata de băut sunt făcute cu băuturi spirtoase premium și concepute pentru a fi cât mai ușor și convenabil posibil, astfel încât oaspeții tăi să se poată relaxa în timp ce se bucură de un serviciu rapid și mai puține coadă. Pur și simplu agitați pachetul, rupeți colțul și turnați peste gheață pentru a servi.
Pentru informații suplimentare te rugăm să ne contactezi la info@niococktails.ro
  • Evenimente Private

    Putem furniza o gamă largă de cocktailuri delicioase gata de băut pentru o varietate de evenimente private, indiferent cât de mari sau mici, inclusiv nunți și petreceri de companie.
  • Hotels & Bars

    Our high-quality, ready-to-drink cocktails have been expertly crafted with premium spirits, making them perfect to serve customers in hotels, bars and restaurants.
  • Festivaluri

    Our delicious cocktails are designed to be easily transported to wherever you need them. This means they’re the ideal solution for bars at busy events and festivals.

Contactează-ne pentru a afla mai multe

Vă rugăm să ne contactați pentru a afla mai multe despre ce are de oferit NIO Cocktails, inclusiv personalizarea de cocktailuri unice. Pentru a te califica la o comandă de grup este necesară o achiziție de minimum 10 cutii.