Our Ready-to-drink Cocktail Supplies for Hotels, Bars and Restaurants

Delicious ready-to-pour cocktails for weddings, company parties and other private events.

Cocktailuri speciale pentru oaspeții tăi

Cocktailurile noastre de înaltă calitate, gata de băut, sunt perfecte pentru a servi clienții în hoteluri, baruri și restaurante. Fabricate din băuturi spirtoase premium de mixologul nostru Patrick Pistolesi, fondatorul celui de-al 45-lea cel mai bun bar din lume, Drink Kong, cocktailurile noastre premiate sunt concepute pentru a fi de cea mai înaltă calitate. Rapid, delicios și convenabil, gama noastră de peste 20 de băuturi alcoolice și nealcoolice poate fi servită oaspeților tăi instant, sporind experiența lor generală în unitatea ta. Pur și simplu agitați plicul de 100 ml, rupeți colțul și turnați peste gheață pentru ca oaspeții să se bucure de o experiență inedită.
Pentru informații suplimentare te rugăm să ne contactezi la info@niococktails.ro
  • Cocktailuri pentru Hoteluri

    Oaspeții hotelului se vor putea bucura de cocktailuri de calitate in mini barul din camera, cu gama noastră de cocktailuri preamestecate delicioase.
  • Cocktailuri pentru Baruri

    Cocktailurile noastre pot fi furnizate barurilor pentru a ajuta la accelerarea și eficientizarea timpului petrecut pentru prepararea unui cocktail, asigurându-se că proprii clienții sunt serviți rapid cu cele mai delicioase arome.
  • Cocktailuri pentru Restaurante

    Putem furniza cocktail-urile noastre aromate și ușor de turnat restaurantelor de toate dimensiunile pentru a fi servite oaspeților rapid și eficient.

Inspiră-te din blogul nostru

Contactează-ne pentru a afla mai multe

Vă rugăm să ne contactați pentru a afla mai multe despre ce are de oferit NIO Cocktails, inclusiv personalizarea de cocktailuri unice. Pentru a te califica la o comandă de grup este necesară o achiziție de minimum 10 cutii.