Ready Made Cocktail Supplies for Retailers

Delicious ready-to-pour cocktails for weddings, company parties and other private events.

Furnizăm Cocktailuri către Parteneri Mici & Mari din Retail

Cocktailurile noastre premium gata de băut sunt foarte căutate de cei care doresc să savureze o băutură răcoritoare delicioasă, la calitatea unui cocktail bar, în confortul casei. Putem furniza cocktail-urile noastre realizate cu măiestrie în punctele de vânzare și vă putem sfătui ce să promovați din băuturi alcoolice și nealcoolice din meniul nostru, pentru a stimula profitabilitatea și a spori valoarea. De la îndrăgitul Daiquiri și dulcele-amărui Negroni până la băuturi unice, cum ar fi Ginul nostru floral Proved și Ghost of Mary Tudor twist, avem cate ceva din care să se bucure toată lumea.
Pentru informații suplimentare te rugăm să ne contactezi la info@niococktails.ro
  • Retail

    Suntem devotați și ne focalizăm pe satisfacția partenerului
  • Retail Online

    Oferim suport partenerilor online pentru performanța acestora si satisfacția clientului final
  • Retail Global

    De asemenea, putem oferi comercianților la nivel mondial interesați să furnizeze clienților gama noastră extinsă de cocktailuri noi și clasice. Luați legătura cu noi folosind formularul de contact de mai jos pentru mai multe informații.

Inspiră-te din blogul nostru

Contactează-ne pentru a afla mai multe

Vă rugăm să ne contactați pentru a afla mai multe despre ce are de oferit NIO Cocktails, inclusiv personalizarea de cocktailuri unice. Pentru a te califica la o comandă de grup este necesară o achiziție de minimum 10 cutii.